IndieMuziek

Scarcity – Wonderland

(Nieuwste Hits) – De 3-koppige meiden band Scarcity uit Eindhoven heeft hun debuutsingle ‘Wonderland‘ uitgebracht. Dit nummer is vol emotie en de passie voor muziek is goed hoorbaar.

Samenstelling en ontstaan Scarcity

Scarcity bestaat uit toetsenist Romy, zangeres Lynn en drummer Siéna. Het is een band met roots in het zuiden van Nederland, want ze komen namelijk uit Zeeland, Limburg en Brabant. Ze hebben elkaar leren kennen op de opleiding Rockcity in Eindhoven en besloten eind 2023 een band te starten. Nu is daar dus al de debuutsingle’ Wonderland’.

Debuutsingle

Het nummer ‘Wonderland’ gaat over een genezingsproces. Zelf omschrijven ze het als de weg die je inzet naar betere dagen en tijden na in een diep dal te hebben gezeten. Dit wordt in de tekst bekrachtigd met de tekst: ‘I’m on my way to wonderland.’ Waarbij Wonderland hetgeen is waar de eindbestemming ligt.

Toekomst

Op dit moment zijn ze bezig met het werken aan een EP. Volgens de band zijn ze zeer gemotiveerd, wat betekent dat we nog veel van ze kunnen verwachten. Wij bij Nieuwste Hits kijken er naar uit en kunnen niet wachten tot deze jonge band, de concertzalen zal gaan vullen!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.