MuziekNieuws

Sef – De Leven

Sef kennen we allemaal van zijn samenwerkingen met Dio, The Opposites en als lid van De Flinke Namen. Morgen komt eindelijk zijn eigen album ‘De Leven’ uit.

Over de titel ‘De Leven’ is al veel geschreven. Sef heeft het bewust ‘De Leven’ genoemd. Hij vond de titel ‘Het Leven’ te beladen voor iemand die jong is. De teksten op de cd gaan ook niet heel diep, wat dat betreft is het een goede keuze.

De cd bevat vooral een pop vorm van hiphop. De titelsong “De Leven” was ook de officiële titelsong van de film “Rabat”. In het nummer verteld Sef dat je maar beter kan genieten van het leven zolang het duurt. Een ander mooi nummer op de cd is “Diamanten”. Op dit nummer is ook Hans de Booij te horen. Het is een mooi poppy album geworden! Waar veel nummers op staan die wij terug gaan horen op de radio.

Beluister hieronder de single “Diamanten”.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vAZOMsoAhsw]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.