HiphopMuziek

Sef – Zuur

(Nieuwste Hits) – Sef heeft in het kader van het luisterboek Smaakspoken het nummer ‘Zuur’ uitgebracht. Dit nummer is geschreven door singer-songwriter Gerson Main.

Het in 2021 uitgebrachte kinderboek Smaakspoken over het geheim van de zeven smaken is gemaakt door Daan Faber en illustrator José Luis Carcia Lechner. Het boek ontving meerdere prijzen. Nu komt er ook een luisterversie van het boek, in de vorm van podcast Smaakspoken, verteld door actrice Thekla Reuten. De komende weken komen er zeven verhalen op Spotify en deze worden aangevuld met zeven “smaaksongs”.

Smaakspoken podcast

“Bij elke smaak horen herinneringen, cultuur en emoties. Tijdens het schrijfproces hoorden José en ik soms al muziek die bij een smaak zou passen”, aldus auteur Daan Faber. Dit wordt nu werkelijkheid omdat we singer-songwriter Gerson Main tegen het lijf liepen. Hij werd enthousiast van ons project en schreef bij alle zeven smaken een nummer. Deze nummers worden vertolkt door de volgende Nederlandse artiesten: Na-Young Jeon (Zout), Dio (Pittig), Sef (Zuur), Quique (Vet), Zoë Livay (Umami), Stef Bos (Bitter) en Shirma Rouse (Zoet).

De komende zeven zaterdagen komen alle nummers en verhalen uit. De eerste drie zijn nu al te beluisteren op Spotify.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.