MuziekPop

Shaboozey – A Bar Song (Tipsy)

(Nieuwste Hits) – Shaboozey verovert de hitlijsten met zijn nieuwe single ‘A Bar Song (Tipsy)’. De artiest uit Virginia geeft het originele nummer van J-Kwon zijn eigen countrytwist.

Met zijn recente verschijning bij COLORS STUDIOS en zijn opvallende samenwerkingen op Beyoncé’s laatste album, Cowboy Carter, heeft Shaboozey zijn plaats veroverd in de muziekscene en lijkt zijn succes alleen maar toe te nemen.

Een nieuwe draai aan een klassieker ‘A Bar Song (Tipsy)’

‘A Bar Song (Tipsy)’ klinkt als een hypnotisch folk-anthem, waarin Shaboozey zijn dagelijkse stress verruilt voor een paar drankjes. Door J-Kwon’s 2004 feestanthem “Tipsy” te interpeteren, blaast de zanger er nieuw leven in door zijn kenmerkende countrygeluid en zijn soepele zuidelijke slang te mengen. Het resultaat is een nummer dat de hele menigte in beweging krijgt. De energieke gitaar, viool en samenzang zetten het nummer in een hogere versnelling, terwijl het refrein een onmiskenbare zorgeloze sfeer uitstraalt die meteen aanstekelijk is. En vind jij ook dat de eerste akkoorden iets weg hebben van Oasis – Wonderwall?

Een Stem voor de Generatie

In een tijdperk waarin veel countrymuziek beïnvloed lijkt te zijn door het top 40-vriendelijke hiphopgeluid van de vroege jaren 2000, onderscheidt Shaboozey zich door zijn unieke stijl en creatieve benadering. Met zijn vermogen om een boodschap van samenhorigheid en plezier over te brengen, weet hij een breed publiek aan te spreken en verschillende genres te verenigen.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.