MuziekNieuws

Sheppard – Geronimo

Sheppard(Nieuwste Hits) – De Australische band Sheppard heeft met hun nieuwe single “Geronimo” een grote hit in handen. In Australië verstootte Sheppard “Happy” van Pharrell al van de nummer één positie.

Het uit Brisbane afkomstige Sheppard scoorde in Nederland al een bescheiden hitje met “Let Me Down Easy“. Hun nieuwe single “Geronimo” zou wel is hun Europese doorbraak kunnen betekenen. Het duurt alleen nog even voordat de single in Europa wordt uitgebracht. Tot die tijd moeten we het doen met onderstaande live versie.

De single nestelt zich na een paar luisterbeurten in je hoofd en gaat er daarna niet meer uit. “Geronimo” heeft een enorm catchy refrein met een echte voet-stamp beat. De dubbele vocalen van de broer en zus Sheppard zijn zoet en het refrein is eenvoudig maar perfect om mee te zingen. Het piano spel en de stuwende drums maken het nummer af. “Geronimo” heeft alle ingrediënten in zich om uit te groeien tot de zomerhit van 2014! Ik zie in ieder geval de festivalweides “Hey Geronimo” meezingen.

Beluister hieronder een live uitvoering van “Geronimo”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.