HiphopMuziek

Skepta ft. Portable, JAES – Tony Montana

(Nieuwste Hits) – UK grime-ster Skepta scoort met zijn nieuwste single “Tony Montana”. Op deze track slaat Skepta de handen ineen met de Nigeriaanse zanger Portable. De single loopt vooruit op zijn aankomende album “Knife And Fork”.

Met zijn Nigeriaanse achtergrond brengt Skepta het geluid van “Tony Montana” dicht bij huis, met sterke invloeden van Afrobeats. De productie is in handen van Jae5, een Londense beatmaker die bekend staat om zijn samenwerkingen met artiesten als Dave, Burna Boy en J Hus, waarbij hij UK rap en Afrobeats combineert.

Een verhaal verteld door muziek

“Tony Montana” is niet zomaar een nummer; het is een verhaal verteld door muziek. Skepta en Portable delen in dit nummer hun ervaringen en levensreis. Ze vermengen Engels met Yoruba, waarmee ze verschillende culturen met elkaar verbinden in hun teksten. Op het nummer rappen ze over het opstaan uit moeilijke tijden naar succes en het leven van een droomleven. Het gaat over hard werken, het overwinnen van uitdagingen en trouw blijven aan jezelf.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.