MuziekNieuws

Smallpools – Dreaming

Smallpools Dreaming(Nieuwste Hits) – Smallpools is een viermansformatie uit Los Angeles. Hun debuutsingle “Dreaming” zou zo maar eens de soundtrack van deze zomer kunnen worden!

Smallpools levert met “Dreaming” een prachtige debuutsingle af. Die meteen wordt opgepakt door de smaakmakers van Neon Gold Records. Die eerder singles uitbrachten van Ellie Goulding, Maria and the Diamonds, Gotye en Passion Pit.

Neon Gold Records was er als de kippen bij om deze single uit te brengen. Dat is ook niet gek als je luistert naar “Dreaming”. De vergelijking met Passion Pit is snel gemaakt!  Beide bands maken gebruikt van catchy synthesizers en vocalen. Smallpools brengt met “Dreaming” de perfecte synth-pop single uit. Dus laten we deze band in de gaten houden en kijken wat van pareltjes ze nog meer uit hun mouw schudden!

Het lijkt een vrolijk nummer maar het nummer gaat over een situatie waarin alles mis gaat. Terwijl je het van te voren allemaal zo goed had voorbereid. Maar vaak wordt je badend in het zweet wakker en denk je “gelukkig het was maar een droom”. Eind goed al goed dus! Gelukkig is dit nog maar het begin van de Smallpools.

Beluister hieronder “Dreaming”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “Smallpools – Dreaming

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.