MuziekNieuwsPop

Snowapple – Wrong Feet

(Nieuwste Hits) – Snowapple wil anderen inspireren om voor jezelf op te komen wanneer dit nodig is. De band doet dit met hun inzet voor vrouwen rechten en hun nieuwe muziek. De titeltrack van het aankomende album ‘Wrong Feet’ is nu uit!

Het album “Wrong Feet” komt dit voorjaar uit via ZIP Records. Voor de clip ging Snowapple de samenwerking aan met Shadi Chaaban, een Libanese cinemetograaf. De hoofdrol is weggelegd voor twee paar voeten van een mime actrice en een danseres, in een spel tussen licht en donker. De video laat zien dat ieder mens altijd maar een klein deel van zichzelf toont aan de buitenwereld, en hoe dat ineens om kan slaan. Op het nummer zelf hoor je drie mooie stemmen die samensmelten in mooie eigenzinnige harmonieën.

Beluister hieronder “Wrong Feet”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.