DanceMuziek

Solomun ft. Isolation Berlin – Kreatur der Nacht

(Nieuwste Hits) – De legendarische dj/producer Solomun heeft bekend gemaakt dat hij in mei met zijn tweede solo album komt!

2021, het jaar dat de legendarische afterparty Dj/Producer Solomun met zijn tweede solo album komt, 11 jaar naar zijn eerste album Dance Baby uit 2009. De releasedate staat nu op 14 mei 2021 en ook de tracklist van het album is bekend gemaakt. Hierop is te zien dat er hele toffe samenwerking op staan. Degene die mij meteen opvalt is een samenwerking met niemand minder dan Tom Smith, frontman van de band Editors (en inderdaad, 50% van Smith & Burrows). Maar er staan ook samenwerkingen op met Anne Clark, Zoot Woman en niemand minder dan Jamie Foxx.

Solomun ft. Isolation Berlin – Kreatur der Nacht

De track “Home” was de eerste track van het album dat al werd gereleased, maar er is nu ook een tweede single uitgebracht. Het duistere “Kreatur der Nacht” featuring Isolation Berlin. Het is een track die zeker niet misstaat in een duistere setting, een industriële hal met hoge ramen ergens in Hamburg. De woonplaats van de in Bosnië geboren dj/producer. En net wanneer je niet meer kunt, net wanneer je alle energie hebt weg gedanst en de zonnestralen door de ramen vallen klink het nummer “Kreatur der Nacht”. Alleen voor deze track verdienen Solomun en zijn nieuwe album een Covid-19 vrij bestaan, om een zwetende massa mensen nog één keer tot het uiterste te laten gaan tijdens een lange dj set van Solomun.

Beluister hieronder “Kreatur der Nacht”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.