IndieMuziek

Sons of the East – Wish I Knew

(Nieuwste Hits) – De Australische indie-folkband Sons Of The East heeft nieuwe single ‘Wish I Knew’ uitgebracht. Na het goed beoordeelde debuutalbum ‘Palomar Parade’, die meer dan 60 miljoen streams behaalde is het na ‘Head Above The Water’ en ‘Hard to Tell’ tijd voor een nieuwe single. Bij het uitbrengen is er gelijk aangekondigd dat er nog meer nieuwe muziek zit aan te komen!

Het nummer gaat over de ervaringen van iemand die door verschillende ups en downs is gegaan in het leven. De persoon worstelt met onzekerheid en verlangt naar verandering. De herhaling van “I Wish I Knew” benadrukt de wens om inzicht of helderheid te hebben over wanneer dingen zullen verbeteren. Ondanks de uitdagingen in het leven blijft er de hoop dat de liefde hen zal helpen. Het is een uitdrukking van menselijke kwetsbaarheid en veerkracht. Mede door de mondharmonica is het een vrolijk nummer.

Onafhankelijk succes

Sons of the East is een band die geheel onafhankelijk opereert, wat betekent dat ze geen platenmaatschappij hebben die ze helpen met de promotie van de muziek. Ze noemen het zelf een ‘under-de-radar succes story’. Miljoenen streams en uitverkochte shows over de hele wereld terwijl ze vasthouden aan het onafhankelijke bestaan als artiest. En het succes is mede te danken aan de indrukwekkende live shows en enkele zeer goede nummers.

Ook dit jaar gaat Sons Of The East weer de hele wereld over tijdens de ‘Australia Tour’ en ‘The Europe & UK Tour’. Op 5 juni dit jaar zullen ze tijdens deze tour het podium van Paradiso in Amsterdam betreden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.