HiphopNieuws

Sor – Alleen Hoe

(Nieuwste Hits) – Sor was lid van de formatie Black Acid. Maar gaat nu solo als een speer. Hij was de hoogst genoteerde hiphop artiest tijdens Noorderslag aldus 3voor12. Nee geen nieuwe single wel een artiest om in de gaten te houden!

Sor heeft een bijzonder verhaal. Door zijn tinnitus is hij doof geworden. In het ziekenhuis hebben ze alle onderzoeken gedaan die ze konden verzinnen. Helaas voor Sor weten de specialisten niet wat hij precies heeft. Ze denken nu dat hij het Cogan syndroom heeft. Maar door een gehoorapparaat kan hij toch horen. Door zijn muzikale achtergrond heeft Sor zijn gehoor goed getraind en wist hij precies hoe het gehoorapparaat moest worden afgesteld.

Sor – Alleen Hoe

Hij werd getekend bij Noah’s Ark en groeide uit tot één van de grootste talenten in de hiphopscene. Zijn EP “Professor” met single “Alleen Hoe” werd erg goed opgepakt. Met als gevolg dat hij afgelopen weekend op Noorderslag zijn kunsten mocht vertonen. Dit deed hij zo goed dat hij de hoogste hiphop artiest is in de Top 25 van Noorderslag 2021 samengesteld door 3voor12. Ook was hij al te gast bij 101Barz.

Beluister hier “Alleen Hoe”:

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.