MuziekNieuws

Soulstar – 7 Sings Of Life

Soulstar 7 Signs of Life(Nieuwste Hits) – De Zwolse electrorockers van Soulstar hebben hun nieuwe EP “7 Sings Of Life” gepresenteerd in Hedon. Deze EP is de opvolger van het in 2011 uitgebrachte “Face The Machine”.

De heren namen in 2012 wat tijd vrijaf om te werken aan hun tweede EP. In tussentijd sloten ook drummer Marco de Haan en gitarist Alejandro del Puente zich aan bij Soulstar. Samen zochten ze naar de muzikale richting die Soulstar op moest gaan. De EP is geschreven en opgenomen in hun eigen studio.

Op “7 Signs of Life” gaat Soulstar muzikaal alle kanten op. Ze dan ook niet in één hokje te stoppen. Op de EP staat zeven nummers met allemaal een eigen thema. De thema’s verlangen, sex, jaloezie, de dood, de toekomst, liefde en energie hebben allemaal een eigen muzikale inslag. Je hoort elctro, funk, rock en alles is overgoten in een licht 80’s sausje! Dit sausje zorgt ervoor dat de EP enorm dansbaar is geworden.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.