MuziekNieuws

Spinvis – Oostende

Spinvis, je houdt er van of niet. Persoonlijk vind ik Erik de Jong een fantastische muzikant met geweldige teksten. Het lijken soms wel gedichten. Eind november komt eindelijk zijn nieuwe album “Tot Ziens, Justine Keller” uit. Erik de Jong is de afgelopen tijd bezig geweest met andere projecten maar hij  heeft toch de tijd gevonden om zijn nieuwe album te maken. Het nummer “Overvecht” was daar een voorproefje van.

“Oostende” is de eerste single van het nieuwe album. De mooie romantische en melancholische stem van Spinvis klinkt verwarmend en de teksten steken weer goed in elkaar. Ook in “Oostende” zitten prachtige oneliners. Dit is er één van: “Begin de dag met tequila. Dan is het randje er een beetje af en doet het niet meteen zo’n zeer.”

“Tot Ziens, Justine Keller” verschijnt 4 november bij Excelsior.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IzfJfkqfgHM]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Spinvis – Oostende

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.