MuziekRock

Steel Panther – She’s Tight

(Nieuwste Hits) – De Amerikaanse glamrock band Steel Panther brengt op 24 februari hun nieuwe album “Lower The Bar” uit. De eerste single van het album is “She’s Tight”.

De Steel Panther’s komen uit Los Angeles en zijn alweer toe aan hun vierde studioalbum ‘Lower The Bar’. Dit album is de opvolger van ‘All You Can Eat‘ uit 2014. Momenteel is de band bezig met hun Europese tour en zetten ze elk poppodium op zijn kop met hun glamrock. Op 13 oktober zijn de heren te bewonderen in 013 Tilburg.

She’s Tight

‘She’s Tight’ is een geseksificeerde versie van het Cheap Trick nummer uit 1982. In de video zijn cameo’s weggelegd voor Robin Zander van Cheap Trick, Bobbie Brown, Paris Michael Jackson (inderdaad, de dochter van) en Tony Palermo van Papa Roach. Het nummer geeft meteen een goed beeld van wat de band doet. Namelijk hardrock combineren met parodieën en extreem goede looks. De partyband bij uitstek dus. Frontman Micheal Starr zegt over ‘She’s Tight’: “Cheap Trick was one of my favorite bands when I was younger. I’m so proud to have recorded this track for our new album and also to have Robin Zander himself sing with me on the song. It’s like a dream come true.

Bestel hier alvast het nieuwe album “Lower The Bar“.

Beluister hieronder “She’s Tight”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.