MuziekNieuws

Stef Classens – She Will Help You Out

Stef Classens(Nieuwste Hits) – Stef Classens is geen onbekende muzikant meer. Hij stond al in het voorprogramma van Niels Geusenbroek, Nielson en Dotan. Ook was hij al verscheidene keren te gast in verschillende radioprogramma’s.

Maar Stef is nog niet bekend bij het grote publiek en besloot mee te doen aan de Beste Singer-Songwriter van Nederland. Zijn auditienummer “She Will Help You Out” raakte de jury en de kijkers thuis. Stef Classens is dan ook door naar de volgende ronde van het programma. Het nummer gaat over zijn vriendin. Een paar jaar geleden is de beste vriend van Stef overleden tijdens een auto-ongeluk. In de periode daarna voelde Stef zich heel down en heeft zijn vriendin hem heel erg gesteund in deze moeilijke tijd. Vandaar dat de titel van het nummer “She Will Help You Out” heet. Het nummer staat nu al op nummer 63 in de Itunes Top 100 en ik ga er vanuit dat de single nog wel verder stijgt.

Beluister hieronder “She Will Help You Out”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.