MuziekR&B

Steffen Morrison – All For You

(Nieuwste Hits) – Vandaag heeft Steffen Morrison zijn nieuwe single “All For You” gereleased. Deze single is geschreven door niemand minder dan John Newman en Martin Brammer!

Steffen Morrison bracht in 2016 zijn EP “Juist Another Man” uit. Op deze EP staat onder andere het nummer “Do It All Again“. In hetzelfde jaar mocht hij optreden tijdens de Uitmarkt in Amsterdam en trad hij op in Paradiso. Ook is hij te zien in het theaterstuk ‘I’m A Soulman’, dat het opvallende verhaal verteld van het legendarische platenlabel STAX. Steffen vervult hierin een hoofdrol als zanger van de bekende STAX klassiekers. In 2017 gaat Morrison rustig verder. Hij mag namelijk de Soul & Jazz zaal afsluiten tijdens Noorderslag. Dit doet hij met zijn eigen band ‘The Band Of Brothers’.

All For You

De single ‘All For You’ is geschreven door twee bijzondere mensen. De eerste is John Newman die we kennen van onder andere “Love Me Again” en “Feel The Love“. De tweede is hit-schrijver Martin Brammer die successes boekte met zijn nummers voor onder andere Tina Turner, James Morrissen en Mark Owen. Het aanstekelijke nummer is Steffen Morrison op het lijf geschreven en geproduceerd door Tjeerd P. Oosterhuis.

Beluister hieronder ” All For You”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.