HiphopMuziek

Sticks en Big2 – Waar Wacht Je Op?!

(Nieuwste Hits) – Sticks en Big2 (The Opposites) zeggen al jaren dat ze een keer samen willen werken. Dit is eindelijk uitgekomen op de single ‘Waar Wacht Je Op?!”

De Zwolse rapper Sticks zit in een positieve flow! Afgelopen Lowlands brak hij samen met zijn maatje Rico de Alpha tent af met de “Opgezwolle tot nu toe…” show. Hier maakten de heren ook meteen bekend dat ze op 18 maart 2016 in de Heineken Music Hall staan. Deze show was binnen no time uitverkocht en dat is uitzonderlijk voor een Nederlandse hiphop act. Uit betrouwbare bronnen heb ik gehoord dat Rico & Sticks bezig zijn met nieuw materiaal en dat ze dat zomaar kunnen presenteren in de HMH!

Sticks zit sowieso niet stil. Hij is is met Dazzeld Kid bezig met het project Dazzled Sticks. Dit duo stond begin september op Into The Great Wide Open waar ze hun Nederlandstalige nummers presenteerden die later dit jaar uitkomen. Ook werkt Sticks samen met Sluwe Vos een house/techno dj. Sticks deed dit jaar mee tijdens de set van Sluwe Vos op Pukkelpop.

Sticks & Big2
Sticks & Big2 wilden al heel lang samen de studio in en vorige week was het dan eindelijk zo ver. Big2 had een dag zijn studio vrij en belde Sticks op. Sticks kwam relaxt aanrijden en de heren maakten in een dag “Waar Wacht Je Op?!”. Big2 had de beat namelijk al klaarliggen. Die avond hebben ze Brain Elstak aan het werk gezet om de videoclip te maken zodat die de single de volgende dag al online kon!

Beluister hieronder “Waar Wacht Je Op?!”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.