MuziekNieuws

Studio Killers – Ode To The Bouncer

Soms heb je van die platen die na één keer luisteren in je hooft blijven zitten. Studio Killers heeft het voor elkaar gekregen om zo’n plaat te maken. “Ode To The Bouncer” is in april uitgebracht in Zweden en nu ook overgewaaid naar Nederlandse radio.

Studio Killers is een nieuw muziek collectief uit Denemarken, Finland en Engeland. Het Collectief bestaat uit een animatie- en design team en uit muziek producers. Niemand weet precies wie er achter Studio Killers zit. De band bestaat nu nog uit characters. De link met Gorillaz is dan ook snel gemaakt.

Het nummer gaat over de strijd van een persoon om een club in te komen. Wat echter blijft hangen is het fantastische refrein die je maar niet uit je hoofd krijgt. De melodie is een kruising tussen de jaren ’80 sound en de hedendaagse Scandinavische Electro acts. Voor deze stijl hebben we nog niet echt een naam maar laten we het houden op Funky Pop met Electro sound als basis. Dit nummer gaat hoog eindigen in de Nederlandse hitlijsten!

Luister hieronder het aanstekelijke “Ode To The Bouncer”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.