MuziekRock

Sueco – Outta My Hand

(Nieuwste Hits) – De uit Los Angeles afkomstige multi-instrumentalist Sueco heeft zijn nieuwe single ‘Outta My Head’ uitgebracht. Dit is de derde single van zijn aankomende album ‘Attempted Lover’, dat volgende maand verschijnt.

Sinds Sueco het nummer en de bijbehorende videoclip de afgelopen weken op sociale media aankondigde, heeft ‘Outta My Head’ snel zo’n 50 miljoen impressies bereikt. De respons van fans was overweldigend positief. Sueco, die bekend staat om zijn mix van alternatieve rock, eco-rap en punk, laat met deze nieuwe single opnieuw zien waarom hij een dynamisch artiest is en mega populair op TikTok.

Single ‘Outta My Head’

Sueco begon zijn muzikale reis met de virale hit ‘Fast’, die zijn carrière in een stroomversnelling bracht. Zijn debuutalbum ‘It Was Fun While It Lasted’ bevestigde zijn plek in de muziekscene. Met zijn nieuwere singles, zoals ‘Next Ex’ en ‘Funeral’, blijft hij zijn unieke sound verder ontwikkelen. ‘Outta My Head’ combineert rauwe vocalen met een mix van alternatieve rock en punk, perfect voor volle volumeknoppen.

De songtekst van ‘Outta My Head’ weerspiegelt Sueco’s persoonlijke worstelingen en groei. Regels als “Found out that heaven is a place / Where you’re out of my head” en “Trading one pain for another, it feels right” tonen zijn kwetsbaarheid en doorzettingsvermogen. De tekst beschrijft het gevoel van bevrijding en het vinden van rust na een periode van chaos.

Achtergrond Sueco

Opgegroeid in Pasadena, begon Sueco zijn muzikale ervaring in de kerk, waar zijn vader koorleider was. Zijn interesse in muziek werd verder aangewakkerd toen hij op jonge leeftijd Rock Band cadeau kreeg. Hij speelde drums in de kerk en later in jazz- en marching bands op school. Sueco’s muziek is sterk beïnvloed door artiesten als Green Day en A Day To Remember.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.