MuziekPop

Sun Gods – The Beauty Of Belief

(Nieuwste Hits) – De Belgische band Sun Gods is er klaar om de concertzalen te bestormen! De nieuwste single heet “The Beauty Of Belief” en doet denken aan de Editors.

De leden van Sun Gods zou je kunnen kennen van Barefoot And The Shoes. Brent Buckler, Sander Cliquet, Vincent Lambregts en Marijn Geerts waren toe aan een nieuwe richting qua muziek en vonden dat dit beter onder een andere naam kon. De mannen zijn samen met producer Roel De Bruyne druk bezig om met hun nieuwe sound een debuutalbum te maken. De eerste single “Voices” was gelijk een groot succes. De harmonieuze zanglijnen en muzikale omlijsting zorgen er voor dat je helemaal meegenomen wordt in het nummer. Hetzelfde gaat op voor “Subtle Science“.

Sun Gods – The Beauty Of Belief

De band is inmiddels toe aan de derde single van het debuutalbum wat helaas pas in het najaar van 2019 op de planning staat. De derde single ‘The beauty of belief’ is zo’n nummer dat direct onder je vel zit. In het refrein doet de kenmerkende stem van Brent Buckler denken aan Tom Smith (Editors). Maar toch heeft Sun Gods een eigen geluid weten neer te zetten vol met subtiele synths en stuwende drums. Nieuwste Hits is erg benieuwd naar het aankomende materiaal van deze band!

Beluister hieronder “The Beauty Of Belief”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.