MuziekNieuwsPop

Sunday Sun – Superior

(Nieuwste Hits) – Op 12 augustus verschijnt het nieuwe album “Live Out Loud” van Sunday Sun. Een album met een volwassener en dynamischer geluid dat je gelijk terug hoort op hun nieuwe single “Superior”.

De Utrechtse band bracht in 2014 hun succesvolle debuutalbum “We Let Go” uit. Op dat album stonden hits als “I Call You Honey” en “Highly Respected Rebel“. Op het eerste album was de band voornamelijk geïnspireerd door The Beatles en The Beach Boys. Op het tweede album “Live Out Loud” hebben ze ook geluisterd naar Katy Perry, Tame Impala, Wilco en Bruno Mars. Ook flirten ze stiekem met oldskool disco, funk en dance.

Sunday Sun – Superior

Een voorproefje van hoe dat klinkt hoor je op “When We Kiss” en hun nieuwe single “Superoir”. De nummers hebben een goeie vibe en makkelijk meezingbare refreinen zodat ze niet meer uit je hoofd gaan. De heren hebben het album opgenomen in Kreuzberg Berlijn. Een week lang hebben ze amper geslapen en zijn ze met producers Rutger Hoedemaekers en Niels Zuiderhoek op ontdekkingsreis gegaan om de sound van hun nieuwe album te ontdekken. Tijdens de opname week viel alles op zijn plek en hebben ze een energieker, voller en gelaagder album afgeleverd met het herkenbare DNA van Sunday Sun.

Beluister hieronder “Superior”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.