MuziekPop

Superorganism – Everybody Wants To Be Famous

(Nieuwste Hits) – Superorganism is een van de bands om in de gaten te houden in 2018! Op 2 maart komt hun zelfgetitelde debuutalbum uit en de band staat op Eurosonic Noorderslag.

De achtkoppige band uit Engeland maakt een snelle groei door! De band begon als zolderkamperproject en nu worden ze uitgeroepen door de ‘BBC Sound Of’ en ‘VEVO dscvr’ als must see in 2018. Vorig jaar waren ze tijdens London Calling in Amsterdam ook al een van de publiekslievelingen van het festival.

Superorganism debuutalbum

In 2017 was de band al regelmatig op de radio te horen met hun single “Something For Your M.I.N.D.“. Ook hun single “It’s All Good / Nobody Cares” kreeg lovende reacties. Nu is het tijd voor hun zelfgetitelde debuutalbum die op 2 maart uitkomt. De band heeft dit album volledig zelf geschreven, opgenomen en geproduceerd in hun studio in London. Op 19 januari geeft Superoganism een optreden op het showcase festival Eurosonic Noorderslag in Groningen. Dit is een mooie kans voor de band om zich in de kijker te spelen van de internationale muziek business.

Beluister hieronder “Everybody Wants To Be Famous”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.