MuziekPop

Susanna – Triangle

(Nieuwste Hits) – De Noorse singer-songwriter Susanna Wallumrød is alweer toe aan haar elfde album “Triangle”. Een echt luisteralbum met daarop 22 nummers. Haar nieuwe single “Hole” is ook afkomstig van “Triangle”.

De zangeres heeft door de jaren heen albums gemaakt in verschillende muzikale stromingen. Zo maakte ze met haar project Susanna and the Magical Orchestravverschillende Art-Pop albums. Een van de bekendste singles hiervan is ‘Believer‘. Ook werd haar cover van Joy Division ‘Love Will Tear Us Apart‘ gebruikt in twee afleveringen van de derde episode van Grey’s Anatomy.

Susanna – Triangle

Haar nieuwe album “Triangle” is een zoektocht geworden naar spiritualiteit en religie. Het is dan ook een album geworden om rustig voor te gaan zitten en weg te dromen bij de prachtige muziek van de Noorse zangeres. Susanna haar krachtige stem komt op het album goed naar voren op de vele lagen van piano, keyboards, autoharp, geluidseffecten en electronische samples. Dit hoor je ook terug op de uptempo single “Hole”. Waarop ze soms doet denken aan Kate Bush. Het album is opgenomen op verschillende locaties in Noorwegen en in Los Angeles.

Beluister hieronder de single “Hole”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.