MuziekNieuws

Swedish House Mafia vs Knife Party – Antidote

Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso brachten in 2009 “Leave The World Behind’’ uit. In de dance scène was dit al een hit. Bij het grote publiek brak de Swedish House Maffia pas echt door toen zij “One” uitbrachten. De instrumentale versie werd van vocalen voorzien door de Amerikaanse rapper Pharrell en een nummer 1 hit was geboren.

Na de top singles “Miami 2 Ibiza” en “Save The World” zijn de heren toe aan de vierde single “Antidote”. Het nummer is heel anders dan we van de Swedish House Maffia gewend zijn. Het nummer beukt er meteen lekker in en dat is niet verwonderlijk want ze werken samen met Knife Party. Dat is een side project van twee bandleden van Pendulum. Wat krijg je als je de fijn dance melodieën van Swedish House Maffia samenvoegt met de Drum & Base van Knife Party? Juist een super vette dansplaat!

Beluister hieronder “Antidote”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.