MuziekNieuws

Swelter – From Now On

Swelter voor het eerst in haar bestaan een heuse videoclip gemaakt! De clip is gemaakt bij “From Now On” de eerste single van het nieuwe album. Het nieuwe album krijgt de naam “Mountains For Everyone” en komt 19 oktober uit.

“Mountains for Everyone” is de opvolger van het goed ontvangen debuutalbum “Song of Distance” uit 2009. De uit Zwolle, Kampen en Deventer afkomstige band heeft zijn naam gevestigd door het podium te betreden met o.a. The Frames, The Veils en Bettie Serveert.

Tijdens de zomer van 2011 schrijft en produceert Swelter “Mountains for Everyone”. Guido Aalbers die eerder samenwerkte met Bertolf en het Lorrainville project heeft geproduceerd, zorgt ervoor dat de arrangementen en de liedjes een donkere sound krijgen. Zoals je terug hoort bij bands als The National en Editors. De plaat wordt afgemixt door Uwe Teichert (Novastar, Editors).

25 oktober is de album presentatie in Hedon.

Beluister hieronder “From Now On”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.