MuziekPop

Taffy Trouble – Backseat Driver

(Nieuwste Hits) – Taffy Trouble is een nieuw duo uit het Verenigd Koninkrijk. Het Londense Taffy Trouble maakt elektronische bubblegum pop en hun debuutsingle “Backseat Driver” is net uit.

Ella en Alex kennen elkaar van school en merkte dat het muzikaal goed klikt. Met Taffy Trouble pakken ze het direct goed aan en werken ze samen met bekende producers. Het duo schreef en co-produceerde de single samen met Neil Comber (Ellie Goulding, M.I.A.) en werkt momenteel samen met Dimitri Tikovoi (Charli XCX, Mikky Ekko) en Ian Watt (Girli). Deze stijl hoor je ook terug op “Backseat Driver”. Een nummer met slimme hooks en tongue in cheek teksten. De debuut EP van Taffy Trouble staat gepland voor het begin van 2016 en is er eentje om in de gaten te houden.

Beluister hieronder “Beackseat Driver”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.