MuziekPopWorld music

Tayna – Si Ai

(Nieuwste Hits) – De Kosovaars-Albanese zangeres Tayna heeft opnieuw de hitlijsten bestormd met haar nieuwste single “Si Ai”. Het nummer uitgebracht compleet met een spetterende videoclip die onmiddellijk de aandacht trok van fans over de hele wereld.

Single Si Ai

Tayna, bekend om haar krachtige stem en unieke stijl, heeft zelf de teksten en melodie van het nummer geschreven. Opmerkelijk is dat Tayna deze keer haar project op een ander YouTube-kanaal heeft gelanceerd, in tegenstelling tot haar eerdere releases op “Friends Entertainment”. Dit markeert een nieuwe fase in haar carrière, waarin ze meer controle neemt over haar muzikale richting.

Conflicten met voormalig manager

Helaas kwam de release niet zonder problemen. Binnen 24 uur na de lancering werd de videoclip geblokkeerd door haar voormalige manager, Rinor Hykolli, vanwege een lopende auteursrechtkwestie. Dit conflict heeft geleid tot veel speculatie onder haar fans, vooral omdat Hykolli eerder al indirect kritiek op Tayna leek te uiten via sociale media.

Ondanks deze tegenslag, hebben Tayna’s fans het nummer massaal omarmd. Binnen enkele uren na de release kreeg de single al duizenden clicks en shares. Hoewel Tayna zelf nog niet publiekelijk heeft gereageerd op de blokkade, is de video inmiddels terug te vinden op een fanpagina op YouTube, wat getuigt van de toewijding en steun van haar fanbase.

Tayna’s terugkeer na een pauze

“Si Ai” markeert Tayna’s terugkeer na enkele maanden van afwezigheid. Haar fans hadden reikhalzend uitgekeken naar nieuwe muziek van de zangeres, en met deze single stelt ze niet teleur. Het nummer combineert haar kenmerkende stijl met een frisse, moderne sound en behandelt thema’s als liefde en verlies, onderwerpen die Tayna’s muziek vaak kenmerken.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.