MuziekNieuws

Tessa Rose Jackson – King’s Horses

Tessa Rose JacksonTessa Rose Jackson is een nieuwkomer in de muziekscene. Haar eerste single heet “King’s Horses”. De 20-jarige zangeres brengt in maart of april haar debuutalbum uit.

Met een naam als Tessa Rose Jackson kan het niet anders dan dat je zangeres wordt. De uit Amsterdam uitkomstige Tessa Rose is tweetalig opgevoed. Dat hoor je ook terug in haar muziek. Begin dit jaar stond ze op Noorderslag en heeft daar een goede show neergezet. Een debuutalbum kan daarom niet uitblijven. Het album komt in maart of april uit. Het artwork heeft Tessa Rose zelf gemaakt.

“King’s Horses” is de eerste single van het album. Een vrolijk, folkachtig liedje die lekker in het gehoor ligt. Een ander nummer dat al uit is heet “Change Time“.

Beluister hieronder “King’s Horses”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.