DanceMuziek

THANKS ft. Sam Sparro – Your Man

(Nieuwste Hits) – Het Deense producers duo THANKS heeft het aanstekelijke nummer “Our Man” online gezet. Op deze single doet ook de Australische singer-songwriter Sam Sparro mee.

Het duo heeft een voorliefde van de oude discosound. Dat hoor je dan ook veelvuldig terug op hun muziek. In 2016 ging brachten ze de singles “Dizzy” en “Livin’ My Life” uit. Die laatste ging viraal op Britse Spotify. In Nederland is THANKS nog niet bekend en daar moet snel verandering in komen!

De single Our Man met Sam Sparro

De nieuwe single “Our Man” zit ook weer vol met disco pop.THANKS wilde graag een keer met de Australische singer-songwriter Sam Sparro samenwerken. De man die wij in Nederland kennen van zijn hit “Black and Cold“. THANKS en Sam Sparro hebben veel gemeenschappelijke inspiratiebronnen en voorliefde voor muziekstijlen. De uitkomst van deze samenwerking is het enorm aanstekelijke en dansbare “Our Man”. De single zit vol met funky basgitaarlijntjes en speelse percussie. De energie volle en herkenbare stem van Sam Sparro maakt het nummer af. Laat de herfst maar komen!

Beluister hieronder “Your Man”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.