MuziekNieuwsPop

The Bronze Medal – High Fever

The Bronze Medal, High Fever(Nieuwste Hits) – De Engelse band The Bronze Medal bestaat uit vijf mannen uit Bristol. De heren hebben na vijf jaar eindelijk hun debuutalbum “Darlings” uitgebracht.

Het is The Bronze Medal gelukt om een album te maken die onder je huid kruipt. Na een aantal luisterbeurten komt het album pas goed binnen. Dit doen ze met vrolijke gitaarrifjes, prachtige songteksten en opvallende instrumenten, zoals een soort mini-orgel en spannende dynamiek en intensiteit. Dit hoor je ook op hun single “High Fever”. The Bronze Medal heeft het album gefinancierd door op te treden als straatmuzikanten.

De band wordt nu al vergeleken met Bear’s Den, Elbow en The National. Maar ze onderscheiden zich toch van anderen. The Bronze Medal is dan ook een band om in de gaten te houden want over een paar jaar spelen ze op alle grote poppodia en festivals van de wereld!

Beluister hieronder “High Fever”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.