IndieRock

The Clause – Take Me Home

(Nieuwste Hits) – De Britse band The Clause, bestaande uit vier leden en afkomstig uit Birmingham, heeft hun nieuwste single ‘Take Me Home’ gelanceerd. Deze single is afkomstig van hun tweede EP genaamd ‘Weekend Millionaire’, welke dit jaar moet verschijnen.

Rock ’n Roll

Met een kenmerkende mix van invloeden uit verschillende decennia, wordt The Clause vaak omschreven als een band met een ’60s Swagger, een ’80s Groove en een ’90s attack’. Ze combineren het beste van gitaarmuziek door de decennia heen, van de opkomst van rock ‘n’ roll tot aan de hedendaagse scene.

Typische Zaterdagavond

‘Take Me Home’ is een nummer dat het verhaal vertelt van een typische zaterdagavond in een bar, waar de hoofdpersoon het niet meer kan opbrengen om oogcontact te maken. Hij verlangt er alleen nog maar naar om mee naar huis genomen te worden door die ene speciale persoon. Het nummer vangt perfect de sfeer van verlangen en spanning op een avond uit.

Nieuw EP en Tour

De band kijkt enorm uit naar de release van hun tweede EP ‘Weekend Millionaire’, die gepland staat voor laat in de zomer. Ze beschouwen dit als hun beste verzameling muziek tot nu toe en kunnen niet wachten om het met de wereld te delen.Naast het uitbrengen van nieuwe muziek, heeft The Clause ook spannend nieuws over hun aankomende tour. Ze zullen optreden als supportact voor niemand minder dan The K’s, wat voor veel fans een niet te missen kans zal zijn om deze opkomende band live te zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.