MuziekNieuws

The Fray – Heartbeat

The Fray kennen we allemaal van de hit “Over My Head” maar inmiddels zijn ze alweer toe aan het derde album, Scars and Stories. Het album ligt op 7 februari 2012 in de winkels.

De band uit Denver legt de laatste hand aan het album. De plaat wordt een stuk rauwer dan de nummers die de fans gewend zijn aldus de bandleden. Op de eerste single “Heartbeat” is daar al wat van te horen. Wat mij opvalt is dat het nog niet heftiger is dan eerdere nummers. Maar de tijd zal het leren. “Heartbeat” is een lekkere poprocksong, die goed aansluit op het eerdere werk van The Fray. Het nummer is ook nog is uitermate geschikt voor de radio! Ik denk daarom ook dat we dit nummer nog veel gaan horen op de Nederlandse radio.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=hp0_2fjPlbM]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “The Fray – Heartbeat

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.