MuziekNieuws

The Hype – Follow The Sun

The Hype uit Haarlem scoorde begin van het jaar een bescheiden hitje met “What Do You Say?”. Deze single leverde ze een optreden op bij De Wereld Draait Door en de titel 3FM Serious Talent. Nu is het tijd voor de derde single van het album Have You Heard The Hype?

“Follow The Sun” is de nieuwe single van The Hype en is net een half uur geleden in première gegaan op YouTube. In het nummer hoor je jaren 60 invloeden en dat is ook niet gek want volgens zanger Yorick van Norden is The Beatles de beste band ooit! Volgens The Hype maken ze ‘pure pop for now people’. Ik ben het er helemaal mee eens want dit klinkt enorm lekker!

Ze gaan hun kunsten vertonen op Eurosonic/Noorderslag en wie weet zien we ze binnenkort terug op de festivals door het land.

Beluister hieronder “Follow The Sun”
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Rmz3to9PhwA]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.