MuziekNieuws

The Kik – Springlevend

De Rotterdamse band The Kik bestaat uit ex-bandleden van The Madd,Mark & The Spies en The Spades. Ze halen hun inspiratie uit de jaren ’60. “Springlevend” is de titeltrack van het gelijknamige debuutalbum.

The Kik haalt zijn inspiratie uit bands als The Beatles en The Kinks. Ze maken vrolijke liedjes en staan een jaar naar oprichting al op Lowlands. Ze zijn ook nog is de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door. Het is een band die pas echt tot zijn recht komt op het podium, waar ze gegarandeerd de planken uit het podium zullen spelen.

De boodschap van “Springlevend” is duidelijk. Nu nog springlevend, voor hetzelfde geld morgen dood dat lijkt mij een prima uitgangspunt om de concertzalen en festivals onveilig te maken!

The Kik speelt zaterdag in de India tent op Lowlands!

Beluister hieronder “Springlevend”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.