IndieMuziek

The K’s – No Place Like Home

(Nieuwste Hits) – The K’s is een viertal uit het Engelse Earlestown. De heren beginnen 2024 met de nieuwe single ‘No Place Like Home’.

De band bestaat uit: Jamie Boyle, Ryan Breslin, Dexter Baker en Nathan Peers. Samen hebben ze de afgelopen maanden op veel mooie plekken mogen optreden. The K’s traden op in de Royal Albert Hall, stonden in het voorprogramma van Liam Gallagher in Griekenland en verkochten hun eigen clubtour in de UK uit.

No Place Like Home

Je kunt wel zeggen dat er een buzz aan het ontstaan is rondom deze band in de underground Britpop scene. The K’s zitten dan ook niet stil en beginnen het jaar met de nieuwe single ‘No Place Like Home’. Op deze track doet de band ons denken aan de begin dagen van de Artic Monkeys en qua stem heeft de zanger hier en daar wel wat weg van Panic! At The Disco.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.