MuziekNieuws

The Lumineers – Ho Hey

The Lumineers timmeren op dit moment hard aan de weg in Amerika. Zo waren ze o.a. te gast in Jay Leno zijn Late Night Show met hun single “Ho Hey”. Deze single waait langzaam over naar het Europese vasteland!

De band is ontstaan door het verlies van zijn beste vriend aan een overdosis drugs op zijn negentiende. Bandleider Wesley Schultz zocht samen met de broer van zijn overleden vriend troost in de muziek. Ze verhuisde van New Jersey naar Denver en vonden daar een celliste. In april is het titelloze debuut album uitgekomen waarnaar je blijft luisteren. Het liefste laat je alles vallen om niks anders te doen dan te blijven luisteren. The Lumineers worden vergeleken met Mumford and Sons ben jij het daar mee eens?

Beluister hieronder “Ho Hey”

Muziek: 3 voor 15

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.