MuziekPop

The Night Ships – Drive

(Nieuwste Hits) – Het Australische/Nederlandse duo The Night Ships brengt een hele sterke debuutsingle uit. De single “Drive” is een echte oorwurm die je op repeat wilt zetten!

Het duo bestaat uit de Australische singer/songwriter Ingrid Gilles en muzikant/producer Rob Nakken. Die laatste ken je misschien van zijn bands The Light Parade, Querist of When Logic Falls. Beide artiesten wonen in Den Haag waar ze besloten om samen muziek te gaan maken.

The Nights Ships – Drive

Rob is 9 maanden op wereldreis geweest. In deze periode heeft hij heel erg veel inspiratie opgedaan. Delen van de single “Drive” zijn opgenomen in Namibië, Zuid-Afrika en Cambodja. Rob’s eigentijdse producties kenmerken zich door de melodische baslijnen en de sfeervolle groove. Voeg daar de zwaar door folk beïnvloede zanglijnen van Ingrid aan toe en je hebt een prachtige debuutsingle te pakken! Zo’n oorwurm die je vaker en vaker wilt luisteren en elke keer hoor je weer een nieuwe laag in de muziek! Wij van Nieuwste Hits zijn erg benieuwd naar het andere werk van The Night Ships dat de komende maanden uitkomt. Delen daarvan zijn opgenomen in Iran, Zimbabwe en Zuid-Afrika!

Beluister hieronder “Drive”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.