MuziekNieuws

The Rolling Stones – Doom and Gloom

The Rolling Stones zijn terug met de single “Doom and Gloom”. Dit is hun eerste studiowerk sinds zeven jaar. Het is een van de twee nieuwe tracks voor de nieuwe Greatest Hits cd “GRRR!” die op 12 november uitkomt.

De single is opgenomen in Parijs door Don Was (o.a. producer van Bob Dylan). De single “Doom and Gloom” is een soort kruising tussen “Gimme Shelter” en “Honky Tonk Woman” geworden. De single klinkt dus zoals we van The Rolling Stones gewend zijn.

Het is nog onduidelijk of er een tournee van de band aankomt om de 50ste verjaardag te vieren. Keith Richards zegt dat ze optreden in New York en Londen en Bobby Keys zegt dat ze in november een aantal shows in Londen spelen en daarna een paar in the States. Daarna zullen er nog een paar concerten worden toegevoegd. Het duurt nog even voordat er duidelijkheid is tot die tijd moeten we het doen met “Doom and Gloom”

Beluister hieronder “Doom and Gloom”

Muziek: 3 voor 15

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.