MuziekNieuwsRock

The Sidekicks – Back On Track

(Nieuwste Hits) – Na een onstuimige periode heeft de Groningse band The Sidekicks de zaak weer op de rails. De mannen werken hard aan hun nieuwe album ‘Texas of the North’. Als voorloper is er nu alvast de single “Back On Track”.

Een tijd lang hing er een donkere wolk boven de oefenruimte van The Sidekicks. Apparatuur werd gestolen uit hun oefenruimte in het pittoreske Meulnhörn en een bandwisseling vonden plaats. Maar de band is weer op volle sterkte en dus ook “Back On Track”.

The Sidekicks – Back On Track

De band is ontstaan in 2007. In 2012 bereiken ze de cd Top 100 met het album “Blues And More Than Blues” dan nog onder de naam Hans van Lier & The Sidekicks. Onder deze naam traden de mannen ook op bij Radio 2 en 3Fm en waren ze te horen op verschillende regionale omroepen. Nu zijn ze druk met het nieuwe album ‘Texas of The North’ die zoals het er nu uit ziet deze zomer nog uitkomt! Tot die tijd moeten wij het doen met de nieuwe single “Back On Track”. Een single waarop je goed hoort dat ze ‘oude’ muziekstijlen in een nieuw jasje te gieten. Om op die manier het publiek de schoonheid van deze muziekstijlen te laten horen. Dit is ook gelijk de missie van de band.

Beluister hieronder “Back On Track”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.