MuziekNieuws

The Ting Tings – Wrong Club

The Ting Tings(Nieuwste Hits) – The Ting Tings zijn terug van weggeweest! Het nieuwe album ‘Super Critical’ komt naar verwachting deze herfst uit. Maar het duo heeft alvast de single “Wrong Club” uitgebracht.

Het zit The Ting Tings ook niet mee eerst weten ze hun naam niet (That’s Not My Name) en nu zijn ze dus in de verkeerde club! Deze zomer zou je The Ting Tings zomaar is kunnen horen in de clubs. De nieuwe single is namelijke een subtiele oorwurm die na een paar luisterbeurten niet meer uit je hoofd gaat!

The Ting Tings schreven het aankomende album ‘Super Critical’ op Ibiza. Ze werkten daar samen met Andy Taylor van Duran Duran. Het album wordt opvolger van de in 2012 uitgekomen ‘Sounds of Nowheresville’.

Beluister hieronder “Wrong Club”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.