MuziekRock

The Vices – Looking For Faces

(Nieuwste Hits) – Op 12 maart komt het debuutalbum “Looking For Faces” van The Vices uit! Dit weekend speelden ze alvast een voorproefje op Eurosonic Noorderslag.

De Groningse band The Vices maakt een vrolijke mix van indiepop, surf- en garagerock. Het viertal onder leiding van frontman Floris van Luijtelaar heeft daarnaast ook een fantastisch gevoel voor aanstekelijke melodie├źn. Ze scoorden al bescheiden hitjes met “Boy” en “In And Out“. Ook werden ze uitgeroepen tot 3FM talent.

Nieuwe single Looking For Faces

Frontman Floris vertelt over de nieuwe single “Looking For Faces” dat het gaat over het vinden van je eigen gezicht en de reis die erbij hoort. “Het hele album is als een dagboek van iemand die het leven observeert, vol met ongepolijste gedachten en eerlijke gesprekken die nooit tot een makkelijke oplossing leiden”, aldus Floris.

Beluister hieronder “Looking For Faces”

Beluister hieronder vanaf 31.20 min het interview met The Vices.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.