DanceMuziekPopR&B

The Weeknd – False Alarm

(Nieuwste Hits) – False Alarm! De sirenes loeien terwijl de nieuwe single van The Weeknd draait. En het geloei is terecht, want in False Alarm laat The Weeknd een heerlijke chaotische dancesound horen. De opzwepende bass en het drukke, springerig drumpatroon maakt het anders dan de gemiddelde The Weeknd track. False Alarm! He! He! He! He!

Popmuziek met alternatief randje

Met elk album ontwikkelt The Weeknd zijn muziek weer verder door. Van een underground alternative R&B zanger, is hij gegroeid naar een volwaardig popartiest, zonder dit alternatieve randje te verliezen. Want eigenzinnig is The Weeknd nog steeds. Zo ook False Alarm, niet bepaald een standaard top-40 dancenummer, maar toch heerlijk aanstekelijk.

Nieuw The Weeknd Album

‘False Alarm’ is de tweede nieuwe track die van The Weeknd te horen hebben gekregen binnen twee weken. Recent is de video uitgebracht van ‘Star Boy’, een nummer samen met het Franse productieteam Daft Punk. Vergeleken met ‘False Alarm’ is Star Boy een overzichtelijker en minder chaotisch nummer. Beide liedjes bevatten echter opzwepende drums, die altijd een belangrijke rol spelen bij de zanger. Kortom, The Weeknd waardig.

Zowel ‘False Alarm’ en ‘Star Boy’ zijn onderdeel van zijn nieuw te verschijnen album dat gepland staat voor 25 november. Ik ben enorm benieuwd naar wat het nieuwe album ons voor The Weeknd muziek gaat brengen, ondanks dat zijn vorige album Beauty Behind The Madness nog vers in het geheugen ligt.

Heb jij ‘Star Boys’ gemist? Bekijk dan hier de videoclip van de single.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.