HiphopPopR&B

The Weeknd – The Hills ft Eminem & Nicki Minaj

De man van het moment is voor mij The Weeknd. Het album ‘Beauty Behind The Madness’ van de  alternative R&B held staat nog standaard aan op mijn pc, telefoon of in de auto. The Weeknd heeft twee remixes uitgebracht van het harde ‘The Hills’ met rap god Eminem en rap lady Nicki Minaj. Luister hieronder de twee remixes van ‘The Hills’.

Een whiplash van The Hills
‘The Hills’ is een single die al een lange tijd uit is, maar voor mij heeft deze track nog lang niet zijn (bijna letterlijke) kracht verloren. Want jemig, pomp het bass-volume tijdens deze knaller open, heb even lak aan de buren en ik verzeker je dat je bijna een whiplash ervaart door het headbangen op dit nummer.

Eminaj en Nikinem
Meer dan terecht dat deze knaller van een track extra aandacht krijgt door de twee remixes. Eminem rapt er wat op los en ook Niki Minaj doet haar ding. Ik weet niet of de twee rapsterretjes het nummer naar een hoger niveau tillen, maar de raps zorgen wel voor een fijne afwisseling in het op zichzelf al ijzersterke ‘The Hills’.

Het lekker gaan van The Weeknd
Een paar weken geleden schreef ik nog over, het door Kanye West geproduceerde, Tell Your Friends. Sindsdien heeft ‘het lekker gaan’ van The Weeknd zich doorgezet. Het album ‘Beauty Behind The Madness’ verkoopt goed en krijgt goede recensies en de singles doen het goed in de charts. Nu is de Canadese zanger shine aan het pakken door deze twee officiële remixes van Eminem en Niki Minaj. Luister hier het nieuwste album ‘Beauty Behind The Madness’.

Nu we op de helft van het weekend zijn wens ik je veel plezier met deze twee remixes van zelfbenoemde The Weeknd. Ga je toch niet zo lekker op deze remixes of heb je het origineel uberhaupt nog niet gehoord? Doe jezelf dan een plezier en luister hieronder het orginele ‘The Hills’:

 

Lees ook:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.