MuziekPop

The xx – Say Something Loving

(Nieuwste Hits) – Op 13 januari komt The xx met het langverwachte derde album “I See You”. De Britse band begint het jaar met de tweede single “Say Something Loving”.

In 2008 werd The xx opgericht in Londen en na een jaar spelen was daar de eerste hit “Crystalised“. De bandleden Romy Madley Croft, Oliver Sim en Jam Smith zaten niet stil en brachten nog nummers uit als “Angels” en “Intro“. Met deze singles trokken ze langs uitverkochte concert zalen en festivals waaronder Lowlands. Waar ze tijdens hun optreden in 2012 definitief doorbraken in Nederland na een betoverend optreden.

Derde album ‘I See You’

Op 13 januari brengt The xx het langverwachte derde album uit. Een album vol sfeervolle indiepop voorzien van subtiele beats. Het album ‘I See You‘ is de opvolger van ‘Coexist‘ uit 2012 welke net als het debuutalbum ‘xx‘ zeer goed werd ontvangen door de pers en het publiek. De verwachtingen voor ‘I See You’ zijn dan ook hoog gespannen. Maar na “On Hold” en de nieuwe single “Say Something Loving” zijn wij er bij Nieuwste Hits van overtuigd dat het een top album wordt!

Beluister hieronder “Say Something Loving”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.