MuziekNieuws

Thomas Azier – Angelene

Thomas AzierThomas Azier is een van de grote electro-pop beloftes van Nederland. Hij brengt nu de single Angelene uit. De bijbehorende videoclip is werkelijk prachtig geworden.

Thomas Azier vertrok 5 jaar geleden op goed geluk naar Berlijn. Om daar te werken aan zijn carrière. Hij bracht daar vorig jaar de EP Hylas 001 uit op zijn eigen label Hylas Records/BMG. Op die EP stond zijn single “Red Eyes“, de grote publieksfavoriet tijdens live-optredens. Zijn nieuwe EP heet Hylas 002 en daarop staat ook zijn nieuwe single “Angelene”. Het is een prachtige plaat geworden met dramatische vocalen, veel synthesizers en een moderne electro sound.

De clip van Sander Houtkruijer zorgt ervoor dat je helemaal in het nummer zit. Sander heeft perfect de woorden van Thomas Azier overgebracht in beeld. Sander Houtkruijer vergaarde internationale bekendheid door de clip van “One Day/Reckoning Song (Wankelmut Remix)” te maken die inmiddels al door meer dan 80 miljoen mensen is bekeken!

Beluister hieronder “Angelene”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.