IndieMuziek

Thomas Dybdahl – Graffiti Boy

(Nieuwste Hits) – De Noorse singer-songwriter Thomas Dybdahl kondigt de release aan van zijn langverwachte album ‘Teenage Astronauts’. Als voorloper op dit album heeft hij alvast de nieuwe single ‘Graffiti Boy’ uitgebracht.

Al twee decennia lang geniet Thomas Dybdahl internationale erkenning doordat hij het publiek keer op keer betoverd met zijn opvallende vocalen en zijn unieke mix van soul, folk, pop en jazz invloeden.

Nieuwe album Teenage Astronauts

Het nieuwe album van Thomas Dybdahl heeft als thema mannelijke vriendschappen en geproduceerd door Larry Klein en Bernie Grundman. Het unieke geluid van het album is het resultaat van een samenwerkingsinspanning waarbij Dybdahl en zijn team opnamen op onconventionele locaties, van een klein huis in de woestijn van Californië tot een zomerhuis op een klein eiland voor de kust van Noorwegen. Het Stavanger Symphony Orchestra, onder leiding van Vince Mendoza, voegde een laag prachtig gearrangeerde strijkers toe.

De eerste single van dit album heet ‘Graffiti Boy’. Op deze track legt Thomas Dybdahl de essentie uit van mooie momenten en vreugde delen met een metgezel.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.