MuziekPop

Tim Dawn – A Maze

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse singer-songwriter Tim Dawn is geen onbekende voor Nieuwste Hits. Wij presenteren dan ook vol trots zijn nieuwe single ‘A Maze’.

In september bracht Tim Dawn nog zijn EP ‘Outsider pt 1‘ uit. Van deze EP maakte hij ook een prachtige live versie waar hij ook al zijn nieuwe single ‘A Maze’ ten gehore bracht (Zie de video onderaan deze pagina).

A Maze

Om inspiratie op te doen voor nieuwe nummers en om nieuwe liedjes te schrijven reisde Tim Dawn af naar Stockholm. “Een fijne stad met een levende muziekscene en erg veel goede muziekschrijvers. Hier kwam ook zijn nieuwe single ‘A Maze’ tot stand. Het nummer is een ode aan altijd iets nieuws kunnen ontdekken, ook al ben je al heel lang samen“, aldus Tim.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.