MuziekNieuws

Tim Knol – Motion Of Life

Tim Knol(Nieuwste Hits) – Tim Knol is terug en strijdbaarder dan ooit! Dat bewijst de titel van zijn derde album ‘Soldier On’ die 15 november uitkomt. Van dat album is nu de eerste single “Motion Of Life” uitgekomen.

Je hoeft geen muziekkenner te zijn om te horen dat dit een prachtige single is. Het komt verdacht veel in de buurt van het perfecte popliedje. Met mooie koortjes en strijkers en een enorm catchy refrein. Het nieuwe album staat vol met liedjes met de mooiste melodieën en nummers met meer diepgang.

Het album ‘Soldier On’ is de eerste die werd opgenomen in de nieuwe studio van Frans Hagenaars. Tim Knol produceerde zijn nieuwe album zelf. Wat hem zo te horen goed is afgegaan. Dit najaar trekt hij met zijn band langs een aantal podia in Nederland en in januari start zijn theatertour.

Beluister hieronder ” Motion Of Life”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.