MuziekPop

Tim Schou – Comeback

(Nieuwste Hits) – Op 9 april 2021 brengt Tim Schou zijn langverwachte debuutalbum ‘Hero/Loser’ uit. De eerste single hiervan is nu al uit en heet “Comeback”.

Tim Schou werkt al vele jaren aan zijn singer-songwriter skills en heeft het afgelopen jaar keihard gewerkt aan zijn debuutalbum. Hiervoor heeft hij samengewerkt met producers Andreas Ringblom en Søren Christensen, met als resultaat een verzameling authentieke nummers boordevol zelfreflectie over het zijn van een held of een verliezer in de vele contexten van het dagelijks leven.

Tim Schou – Comeback

De eerste single van zijn debuutalbum heet “Comeback” en markeert een nieuw hoofdstuk in Tim’s carrière als artiest en componist. Hij schreef het nummer in de zomer van 2019 op het Deense eiland Bornholm samen met producer en singwriter Andreas Ringblom. Het nummer gaat over vriendschap en over uit elkaar groeien met de jaren. Tegelijkertijd straalt het refrein hoop uit over een comeback en in vele opzichten is de single een positief nummer over liefde en vriendschap. ‘Comeback’ heeft een lichte jaren ’90 pop-vibe en dankzij de sterke zang en akoestische gitaar een focus op het singer-songwriter talent van Tim.

Tim Schou in 2020

2020 was een goed jaar voor de Deense zanger. Zijn single “Where You Are” stond 10 weken lang in de Top 100 op de Deense airplay hitlijst. Zijn uitverkochte soloconcert in het Royal Danish Playhouse met verlengd met een extra avond, waarbij het publiek genoot van Tim die vanaf zijn zitbank op het grote podium een grootschalig intiem huiskamersfeerconcert gaf. In oktober 2020 was Tim Schou te zien in de tv-serie ‘Et Giftigt Venskab’ (A Toxic Friendship) op de Deense tv-zender DR3. In de minidocumentaire, bestaande uit vier afleveringen, volgen we Tim en de Deense filmmaker Lukas Valentin bij het filmen van een full-length documentaire die in het voorjaar van 2021 zal verschijnen. De documentaire laat Tim’s interessante reis als muzikant en globetrottende songwriter zien.

Beluister hieronder “Comeback”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.