DanceMuziekR&B

Tom Aspaul – Good Together

(Nieuwste Hits) – Yes yes, het is tijd om een stukje vrolijkheid over je leven uit de storten! Luister nu deze piekfijne track van Tom Aspaul genaamd ‘Good Together’. Ik en deze track gaan hand-in-hand en ik verzeker je; jij ook.

Chille en dansbare pop
Good Together is een relaxt, maar ook dansbaar nummer. We hebben hier te maken met een multifunctionele track: goed voor jouw chillmodus, maar ook goed om een dansje op te wagen. Het werkt alle twee. Tom Aspaul mengt op het poppy Good Together invloeden uit de dance, R&B en zelfs een beetje disco en deep-house. Wat een fijne beat!

Tom wie?
Nog nooit van Tom Aspaul gehoord? Dan ben je niet de enige. Tom Aspaul was voor mij een onbekende naam, maar ik ben blij dat ik hem op mijn muzikale ontdekkingstocht ben tegen gekomen. Tom is een singer-songwriter en producer uit London. Hij heeft nog niet veel releases op zijn naam staan, maar ik hoop dat hij snel meer nummers in de stijl van Good Together uit gaat brengen.

De track is al een paar maand oud, maar verschijn recent als single op Spotify. Wij van Nieuwste Hits willen je deze hit niet ontnemen! Luister hier Good Together van Tom Aspaul.

https://www.youtube.com/watch?v=zGqlnTk-HJA

Wil je net als ik meer van Tom Aspaul? Luister dan hier een mixtape van de beste man.

Volg hier Tom Aspaul via Soundcloud.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.